دسته : اخبار , ,
با سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت امروز قصد دارم به پر تکرار ترین نظرات جواب بدم
چند تا از بیشترین نظرات:
پست: آزمون های ریاضی موسسه جویامجد ( همراه با پاسخ )
نظر: با سلام ؛چرا پاسخ هاشو نمیزارید؟ لطفا هرچه سریع تر پاسخ آزمون شماره 8 رو بزارید ممنون میشم
پاسخ: http://class8om.ir/post/238
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
پست: جزوه علوم تجربی پایه هشتم
نظر: اینو نمیشه خرید
پاسخ: لینک پرداخت هیچ مشکلی نداره
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
پست: دانلود همه ی فیلم های و انیمیشن های علوم هشتم
نظر: لطفا بقیه فصل ها رو هم قرار بدید
پاسخ: http://class8om.ir/post/231
دسته : اخبار , ,
درباره ما
پژوهشگاه رویان هشتم خرداد ماه سال 1370 به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارائه خدمات درمانی به زوجهای نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط زنده ياد دكتر سعيد كاظمي آشتياني و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد. پژوهشگاه رویان در سالهای 1377 و 1387 به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه 1388 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرد.
فعالیت های پژوهشگاه
این پژوهشگاه فعالیتهای پژوهشی و آموزشی و نیز درمانی خود را در قالب سه پژوهشكده و دو مرکز خدمات تخصصی (مرکز درمان ناباروری و مرکز سلول درمانی) با راهبرد از علم تا کاربرد انجام میدهد.
برچسب ها : پژوهشکده , رویان ,
ادامه مطلب
دسته : اخبار , ,
انتخاب رشته در پایه نهم
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با بیان اینکه هدایت تحصیلی دانش آموز باید از مقطع ابتدایی آغاز شود، گفت: با اجرای نظام جدید آموزشی انتخاب رشته دانش آموزان در کلاس نهم (سوم متوسطه اول) انجام می شود.
ابراهیم سحرخیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: با اجرای نظام جدید آموزشی باید ماهیت و نحوه هدایت تحصیلی دانش اموزان تغییر و استعدادهای دانش آموز از مقطع ابتدایی شناسایی شود و در نهایت در دوره متوسطه دانش آموز بداند که می خواهد در چه رشته ای تحصیل کند.
وی افزود: شناسایی استعدادهای دانش اموز بیشتر برعهده معاونت پرورشی است و باید در این زمینه شورای عالی آموزش و پرورش مصوباتی را اتخاذ کند تا معلمان پرورشی از مقطع ابتدایی دانش اموز را به سمت رشته مورد دلخواهش راهنمایی کنند.
سحرخیز ادامه داد: با اجرای نظام جدید آموزشی 6.3.3، دانش اموزان از آغاز مقطع متوسطه دوم رشته های تخصصی مورد نظر خود را می خوانند و انتخاب رشته در کلاس نهم انجام می شود.
به گفته معاون آموزش ابتدایی متوسطه آموزش و پرورش، دانش آموزانی که امسال در مقطع هفتم درس می خوانند، از دو سال دیگر باید رشته مورد نظرشان را در کلاس 9 انتخاب کنند.
وي با بیان اینکه انتخاب رشته در كلاس نهم به تدريج طي دو سال ديگر به صورت كامل اجرا می شود، تصریح کرد: دانش آموزان کلاس هفتمی باید از آغاز سال تحصیلی به فکر رشته مورد نظر خود باشند، چرا که نمرات درسي سال هفتم و هشتم در انتخاب رشته دانش آموزان به عنوان يكي از فاكتور هاي انتخاب رشته حائز اهميت است.
سحرخیز درباره وضعیت مشاوران هدایت تحصیلی نیز توضیح داد: تمام مشاوراني كه در مقطع متوسطه فعاليت داشتند به متوسطه اول منتقل مي شوند البته اين به آن معنا نيست كه در متوسطه دوم از مشاوره بي نياز هستيم چرا كه اميدواريم در آينده وضعيت آموزش و پرورش دگرگون و در زمينه استخدام ها به اين وزارتخانه اجازه استخدام و بكارگيري نيرو به ويژه مشاوره داده شود.
شما با این کار اموزش و پرورش موافق هستید؟
دسته : اخبار , ,
رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس کشور فراتر از تقویم رسمی تعطیل نیست، گفت: هر روز تعطیلی مدارس برای کشور ۱۲۰ میلیارد تومان ضرر به دنبال دارد.
علیرضا جدایی، رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس در خصوص وضعیت دایر بودن مدارس در روزهای 29 آذر، اول و سوم دیماه اظهارداشت: آموزههای دینی و حرکت در مسیر توسعه و بالندگی و تأکید رئیس جمهور در دولت تدبیر و امید، بر کار و اهمیت مضاعف تلاش مجدانه همه ارکان دولت است.
وی با اشاره به تعطیلات مکرر و موضوع بینالتعطیلی، گفت: آموزش و پرورش رسالت بزرگی در نهادینه شدن فرهنگ تلاش، کار مسئولانه و الگوی تلاش دارد و تحقق این امر علاوه بر جدیت مدیران و فرهنگیان در مدارس، همراهی و همدلی خانوادهها و مساعدت اولیی دانشآموزان را میطلبد.
جدایی با بیان اینکه هزینه هر روز تعطیلی مدارس برای کشور 120 میلیارد تومان است، گفت: هفته آینده هم مدارس فراتر از ایام تعطیلات تقویم رسمی کشور تعطیل نخواهند بود بنابراین به غیر از تعطیلات مبتنی بر تقویم رسمی، مراکز آموزشی دایر بوده و به فعالیتهای آموزشی و تربیتی خواهند پرداخت.
وی افزود: در بستر فرهنگی، سعی و تلاش و مسیر توسعه و پیشرفت، چیزی به نام بین التعطیلی مفهوم ندارد.